O nama

Agroturizam Klaj otvorio Vam je svoja vrata 2011. godine.

Nalazimo se u mjestu Fiorini - Općina Brtonigla, samo 2 km od mora u netaknutom ruralnom ambijentu.

Kao jednoj mladoj obitelji, veliko nam je zadovoljstvo ponuditi Vam tradicionalne istarske proizvode sa vlastitog gospodarstva.

Kao krunu našeg uspjeha istaknuli bi naše BIO istarske prozvode : pršut, ošokolo, ombolo i pancetu uzgojenu na našoj farmi, a njegovanu s velikom pažnjom u našoj pršutarni.

Ovdje možete doživjeti jedinstvenu oazu mira, kušati naše tradicionalne specijalitete od BIO pašte koje spremamo sa puno ljubavi i vještim rukama.

Naš agroturizam se temelji na tradicionalnim vrijednostima i tradicionalnoj kuhinji sa BIO povrćem iz vlastitog vrta i vlastitog uzgoja, a u našoj ponudi je i kušaonica maslinovog ulja i vina - istarske malvazije.

Za nas Istranine kažu da smo blage naravi, radišni, strpljivi, pomalo nepovjerljivi i oprezni, sporih kretnji te pritajene snage. Kažu da lako uspostavljamo poznanstva, a prava prijateljstva ipak malo teže, ali kad nam netko postane prijatelj to prijateljstvo traje cijeli život.

Vrlo rado ćemo Vas ugostiti te se potruditi da nam postanete doživotni prijatelj jer želimo da se u našem agroturizmu osjećate kao kod kuće.